Set Services en Constant IT bundelen krachten

mei 6, 2024

Amsterdam, 6 mei – Set Services en Constant IT gaan hun krachten bundelen onder de naam Constant IT. Constant IT is gevestigd in Amsterdam en heeft net zoals wij  focus op de Microsoft Cloud en de Moderne Werkplek. Samen gaan we verder bouwen aan onze dienstverlening gericht op uitstekende gebruikersondersteuning, het beveiligen van IT en data, de inzet van AI en automatisering. 

Samen staan we sterker

Door het samengaan gaan we onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen. Het DNA van Set Services en Constant IT is vrijwel identiek. We bieden dezelfde soort diensten aan en werken met veel plezier en toewijding voor onze klanten. Met de komst van nieuwe collega’s hebben we meer kennis en vergroten we onze slagkracht zodat we onze klanten sneller en beter kunnen helpen.

Verhuizing naar Kauwgomballenfabriek

Begin mei zijn we verhuisd naar Constant IT in de Kauwgomballenfabriek. We nemen afscheid van de naam Set Services, maar onze mensen en dienstverlening naar onze klanten blijven onveranderd.

Tjerk Melinga als Managing Director

Tjerk Melinga, Managing Director van Set Services, wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Constant IT. Tjerk over de samenvoeging:

“Ik kijk er erg naar uit om het beste van de werelden van Set Services en Constant IT samen te mogen brengen in één organisatie. Ik heb er veel vertrouwen in dat we hiermee onze klanten steeds een stap verder helpen in hun eigen succes. Eerst gaan we er alles aan doen om de transitie zo soepel mogelijk te laten verlopen en onze klanten de dienstverlening te verlenen die ze van ons verwachten.”

Contact

Voorlopig zijn we nog via de huidige contactmanieren te bereiken. Bekijk de contactpagina voor ons nieuwe adres en hoe u ons kunt bereiken.

 

Set Services en Constant IT bundelen krachten

Vanaf 6 mei bundelen Set Services en Constant IT hun krachten onder de naam Constant IT.

Constant IT is gevestigd in Amsterdam en heeft net zoals wij focus op de Microsoft Cloud en de Moderne Werkplek. Samen gaan we verder bouwen aan onze dienstverlening gericht op uitstekende gebruikersondersteuning, het beveiligen van IT en data, de inzet van AI en automatisering.

Meer informatie? Lees het nieuwsbericht of ga naar de website van Constant IT.

Bent u klant?
Voorlopig kunt u ons nog via de huidige contactmanieren bereiken. Later zal dit gewijzigd worden. We houden u hiervan op de hoogte.