Over Set Services

Wij helpen u om u doelstellingen te bereiken door het beste uit uw ICT omgeving te halen

Innovatie zit in ons DNA

Wij stellen onszelf tot doel om jou te ontzorgen, zodat je je bezig kunt houden met dat waar je goed in bent. Je hoeft je niet te bekommeren over de werking en beschikbaarheid van IT systemen, want daar haal je met een Set een expert voor in huis. Niet alleen met de keuze voor de juiste oplossing, maar ook het beheer is bij ons in goede handen.

Door goed naar onze klanten te luisteren, hebben wij onze IT dienstverlening onderverdeeld in vier pijlers. Om het voor je zo inzichtelijk als mogelijk te maken, hebben wij binnen deze pijlers verschillende diensten gebundeld in hapklare brokken. 

Hierdoor kan je kiezen voor de pijler die het beste bij je past of verschillende pijlers combineren. Welke combinatie je ook kiest, je hebt altijd beschikking over onze support desk. 

Eenvoudig en kosteninzichtelijk!

Wij kiezen niet altijd voor de makkelijkste weg, maar zoeken juist naar die ene oplossing die onze klanten nog succesvoller maakt.

Met 30+ professionals op verschillende kennisgebieden helpen wij onze klanten snel en adequaat bij IT en Telecom uitdagingen.

Het IT landschap is continu in beweging. Als IT partner volgen wij de laatste ontwikkelingen op de voet en spelen hier direct op in.

Bij ons bent u geen nummertje, maar doen wij er alles aan om u echt te kennen. Geen ingewikkelde procedures, maar korte lijnen en een persoonlijke touch.

Over Set Services

Wij doen er alles aan om onze klanten zo min mogelijk te laten merken van ICT werkzaamheden die als vanzelfsprekend worden beschouwd. Hierin stellen wij onszelf continu tot doel om ervoor te zorgen dat onze klanten het werk dat men gisteren deed, ook vandaag en morgen op minimaal hetzelfde niveau kan uitvoeren. Wij vinden dat onze klanten dit minimaal van ons mogen verwachten zonder dat men hier extra kosten voor moet maken.

De kracht van SetServices? Innovatie zit in ons DNA. Wij zitten nooit stil en spelen moeiteloos in op relevante ontwikkelingen. En, nog belangrijker, we zorgen ervoor dat onze klanten daarvan profiteren.

Daarom stellen wij onszelf elke steeds de vraag hoe wij u kunnen helpen uw doelstellingen te bereiken. Wat heeft u nodig hebt om te anticiperen op vragen uit de markt of om nieuwe ontwikkelingen het hoofd te bieden? En hoe blijft u de concurrentie voor?. Voortdurende vernieuwing is onze drijfveer op weg naar verbetering. Van uw processen, van uw dagelijkse doen en laten.

30

+

Mensen

20

+

Jaren Ervaring

24

x 7

Support Diensten

150

+

Tevreden Klanten

2500

+

Telefoniegebruikers

2600

+

Microsoft 365 Gebruikers

Maatschappelijk verantwoord

SetServices staat midden in de maatschappij. Daarom vinden wij het belangrijk om diverse organisaties, sportverenigingen en evenementen te ondersteunen. Zowel lokale als (inter)nationale initiatieven.

Wij bieden u het complete aanbod van ict diensten. Met eigen specialisten, servers en hoogwaardige support. Zo ontzorgen wij uw complete ict beheer.

Moderne Werkplek

Wat uw organisatie morgen nodig heeft aan IT infrastructuur, hebben wij vandaag al in huis. Door onze IT outsourcing services te laten meegroeien met de laatste technologische ontwikkelingen, houden we de IT organisatie van uw werkplekken, netwerken en servers 24/7 actueel.

Cloud

Gebruikmaken van cloud oplossingen is één, de zekerheid van volledige controle over uw data is twee. Onze cloud services bieden niet alleen oplossingen die naadloos aansluiten op uw wensen en eisen, ze zijn ook volledig beheersbaar en optimaal beveiligd.

Connectivity

IP telefonie stelt u in staat om kostenefficiënt en veilig te communiceren. Video conferencing brengt mensen wereldwijd bij elkaar zonder kostbare reistijd. Veilige, snelle en flexibele wireless oplossingen zijn een must have voor iedere organisatie.

Langdurige zakenrelaties

Interesse?

Laat ons kijken wat Set Services voor jou kan betekenen. Als je contact met ons opneemt zullen wij er voor zorgen dat we binnen 24 uur reageren!

Set Services en Constant IT bundelen krachten

Vanaf 6 mei bundelen Set Services en Constant IT hun krachten onder de naam Constant IT.

Constant IT is gevestigd in Amsterdam en heeft net zoals wij focus op de Microsoft Cloud en de Moderne Werkplek. Samen gaan we verder bouwen aan onze dienstverlening gericht op uitstekende gebruikersondersteuning, het beveiligen van IT en data, de inzet van AI en automatisering.

Meer informatie? Lees het nieuwsbericht of ga naar de website van Constant IT.

Bent u klant?
Voorlopig kunt u ons nog via de huidige contactmanieren bereiken. Later zal dit gewijzigd worden. We houden u hiervan op de hoogte.