Connectivity

Of het nu gaat om communicatie tussen medewerkers, met klanten of leveranciers; het is de gewoonste zaak van de wereld. Daarom moet het geïntegreerd, schaalbaar, effectief, efficiënt en beheersbaar zijn, ook als het om kosten gaat.

Grenzen vervagen en afstand speelt geen rol meer. Met de audio & video conference oplossingen van SetServices.

Connectivity

Set Services biedt optimale bereikbaarheid. Of het nu gaat om communicatie tussen medewerkers, met klanten of leveranciers; het is de gewoonste zaak van de wereld. Daarom moet het geïntegreerd, schaalbaar, effectief, efficiënt en beheersbaar zijn, ook als het om kosten gaat.

Optimale bereikbaarheid

Wij zorgen voor de infrastructuur, verbindingen en hardware die je in staat stellen om de bereikbaarheid van je en je collega’s te optimaliseren. Of het nu gaat om VoIP oplossingen, state of the art telefonie oplossingen voor specifieke situaties als de zorg of integratie met Teams, wij nemen je de zorg uit handen. Doordat wij een breed portfolio aan diensten bieden, kunnen wij de oplossing bieden die het beste bij je past; out-of-the-box of maatwerk.

Video conferencing

Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of high-end boardrooms; Wij ontzorgen onze klanten met het volledig ontwerpen en plaatsen van de audio-visuele inrichting in de betreffende ruimte. Wij begeleiden onze klanten van start tot finish; van het maken van keuzes in type apparatuur, tot en met de gebruikerstraining.

Telefonie & Teams Calling

Wij dragen zorg voor het beheer van uw telefonie-omgeving. Denkt u hierbij aan voorkomende zaken als doorschakelingen, wijzigingen in het nummerplan of aanpassingen in uw voicemail. Tevens kunnen wij uw telefooncentrale of VoIP centrale koppelen aan uw Microsoft Teams omgeving. Ook deze koppeling valt binnen het standaard beheer van uw omgeving.

Wi-Fi

In een wereld vol smartphones en tablets is een wifi-netwerk onmisbaar. De opkomst van BYOD (Bring Your Own Device) heeft daarbij de behoefte aan goed beveiligde en betrouwbare wifi-infrastructuren exponentieel doen toenemen. De grootste zorg van veel organisaties is dan ook de beveiliging van het eigen bedrijfsnetwerk in combinatie met het wifi-netwerk. Wij nemen deze zorg bij je weg en zorgen ervoor dat je niet alleen een betrouwbaar, maar ook veilig netwerk hebt, waarin je naar hartenlust (draadloos) kun communiceren!

Netwerk Beheer

Om er zeker van te zijn dat uw netwerk adequaat functioneert, monitoren wij het netwerk en voeren wij changes uit op het netwerk. Denk hierbij aan werkzaamheden aan uw switch en firewall.

Set Services en Constant IT bundelen krachten

Vanaf 6 mei bundelen Set Services en Constant IT hun krachten onder de naam Constant IT.

Constant IT is gevestigd in Amsterdam en heeft net zoals wij focus op de Microsoft Cloud en de Moderne Werkplek. Samen gaan we verder bouwen aan onze dienstverlening gericht op uitstekende gebruikersondersteuning, het beveiligen van IT en data, de inzet van AI en automatisering.

Meer informatie? Lees het nieuwsbericht of ga naar de website van Constant IT.

Bent u klant?
Voorlopig kunt u ons nog via de huidige contactmanieren bereiken. Later zal dit gewijzigd worden. We houden u hiervan op de hoogte.