Moderne Werkplek

Met onze 365 dienstverlening richten we elke werkplek in op basis van de volledige Microsoft cloud portfolio. Daarmee kunnen we jou en je werknemers optimaal faciliteren bij de omschakeling naar de werkplek van de toekomst.

Set Services zorgt ervoor dat je altijd, overal en bovenal verantwoord kunt werken voor een vast bedrag per maand

Moderne Werkplek

Met de Moderne Werkplek van Set Services bieden wij een oplossing om geen omkijken te hebben naar de werkplekomgeving en om altijd up-to-date en veilig te zijn. Met de Moderne Werkplek zijn wij in staat snel te optimaliseren naar de veranderende wensen en eisen. Met de Moderne Werkplek ben je als organisatie klaar voor de innovaties die Microsoft continu doorvoert en klaar voor innovaties die de organisatie verlangt. Zo dragen wij met de Moderne Werkplek bij aan de digitale transformatie en veiligheid van de gebruiker en de organisatie.

De Moderne Werkplek omvat flexibele dienstverlening voor het beheren en monitoren van een Cloud gebaseerde werkplek met als doel een goed functionerende en veilige werkplek omgeving voor de medewerker. De Moderne Werkplek is gebaseerd op de Microsoft 365 diensten om ervoor te zorgen dat medewerkers naadloos kunnen samenwerken zowel met collega’s als met klanten. De dienstverlening bestaat uit het in stand houden en onderhouden van de Moderne Werkplek, een ingericht proces voor het continue optimaliseren van nieuwe functionaliteiten en het gecontroleerd doorvoeren van wijzigingen hierop.

Onze diensten voor de moderne werkplek zijn opgebouwd uit onderstaande mogelijkheden

Moderne Werkplek

De Moderne Werkplek bestaat uit de Microsoft 365 diensten en zorgt voor een Cloud gebaseerde werkplek met de standaard inrichting om te voldoen aan de minimale veiligheidswensen en eisen die je als organisatie mag verwachten. Een goede basis om gebruik te maken van de Moderne Werkplek en op deze manier meer gebruik te maken van de Cloud-diensten.

Moderne Werkplek Secure

De Moderne Werkplek Secure zorgt voor een meer geavanceerde inrichting van security rondom het device en gebruiker en het up-2-date houden. Hiervoor richten wij Microsoft 365 in met daarbij de wensen en eisen van jullie als klant door gebruik te maken van de security producten van Microsoft. Daarnaast richten wij Mobile Device Management in om laptops, desktops maar ook mobiele telefoons veilig te houden, het gebruik van de business applicaties te ontsluiten en de beleidsmaatregelen die gezamenlijk zijn afgestemd continue te controleren en na te leven. Door het toepassen van deze maatregelen verkleinen wij de mogelijkheid tot phishingmails en ransomware.

Moderne Werkplek High Secure

De Moderne Werkplek High Secure is een toevoeging boven op de secure oplossing en bevat een SOC as a Service dienstverlening voor hoge mate van security rondom de gebruiker en zijn/haar devices. Door deze opbouw van de Moderne Werkplek met daarop de Secure diensten wordt alle informatie verzameld door de SIEM oplossing en kijkt het SOC continue over de “schouder” mee van de gebruiker. Hiermee trachten wij elke keer een stap sneller te detecteren wanneer er ongebruikelijke activiteiten plaatsvinden in de IT-omgeving en daar op te acteren om schade te voorkomen.

Set Services en Constant IT bundelen krachten

Set Services en Constant IT bundelen krachten en zijn samen verder onder de naam Constant IT. Constant IT is gevestigd in Amsterdam en heeft net zoals wij focus op de Microsoft Cloud en de Moderne Werkplek. Samen bouwen we verder aan onze dienstverlening gericht op uitstekende gebruikersondersteuning, het beveiligen van IT en data, de inzet van AI en automatisering.

Bent u klant?
Neem contact met ons op via de contactmanieren van Constant IT. Zie constant.it/contact.