Cloud

Set Services levert met het werken in de cloud daadwerkelijk een bijdrage aan jouw organisatie

Public, Private of Multi-Cloud? Wij brengen jouw omgeving onder daar waar deze het beste werkt tegen de beste prijs

Cloud

Set Services levert het werken in de cloud daadwerkelijk een bijdrage aan jouw organisatie. Wij zorgen dat je altijd en overal de beschikking heeft over jouw omgeving.

Wij verzorgen de noodzakelijke, sterke en stabiele infrastructuur en leveren de clouddienst die je nodig is. Dat kan een public clouddienst zijn zoals Microsoft Azure, een private clouddienst via een maatwerk platform of een combinatie van beiden

Private Cloud

De Private Cloud oplossing van Set biedt een schaalbare Infrastructure as a Services (IaaS). Zo beschik je altijd over de juiste capaciteit en is investeren in hardware overbodig. Voor een vast bedrag per maand maakt je gebruik van de benodigde IT-infrastructuur die je door Set vanuit twee tier-3 datacenters in Amsterdam aangeboden wordt. Het enige wat nodig is, is een werkende internetverbinding. Veilig, makkelijk en kostenbesparend!

Public Cloud

Wij werken met de clouddienst van Microsoft, Azure. Net als de Private Cloud omgeving is Azure schaalbaar en biedt het uitstekende mogelijkheden tot het implementeren en beheren van toepassingen.

Hybrid Cloud

Past je workload beter in Azure dan in onze private Cloud? Of ziet je voordelen in beide oplossingen? Dan combineren we voor een optimale werking. Zo gebruikt je het beste uit beide oplossingen.

30

+

Mensen

20

+

Jaren Ervaring

24

x 7

Support Diensten

150

+

Tevreden Klanten

2500

+

Telefoniegebruikers

2600

+

Microsoft 365 Gebruikers