Wie We Zijn: De Identiteit en Kernwaarden van SET Services

Wie We Zijn: De Identiteit en Kernwaarden van SET Services

oktober 2, 2023

Duik met ons in de wereld achter SET Services, waar eenvoud, betrokkenheid en teamwork centraal staan. Ontdek hoe onze kernwaarden de drijvende kracht zijn achter onze unieke identiteit en cultuur in de IT-sector.

SET: Simpel, Engaged en Teamwork 

Bij Set Services geloven we in de kracht van eenvoud. We streven ernaar om IT voor onze klanten zo simpel mogelijk te maken. Waarom? Omdat we willen dat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf. Laat ons de technische zaken regelen, zodat jij je kunt focussen op je core business.

Altijd op de Hoogte 

We zijn niet alleen technisch onderlegd, maar ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de IT-wereld. Dit stelt ons in staat om proactief in te spelen op veranderingen en kansen in de markt. We zijn alert en anticiperen op de behoeften van onze klanten, zodat we altijd een stap voor blijven.

Eén Team, Eén Taak 

Bij Set Services zijn we één team. Niet alleen intern, maar ook samen met onze klanten. We kennen de ins en outs van elk project en elke klant, waardoor we snel en efficiënt kunnen handelen. Samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. We geloven dat teamwork de sleutel is tot succes.

Communicatieve Techneuten 

Ja, je leest het goed. Onze techneuten zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar ook communicatief sterk. Dit betekent dat we technische zaken op een begrijpelijke manier kunnen uitleggen. Geen ingewikkelde jargon, maar heldere taal. En het beste? We zijn altijd bereikbaar. Geen lange wachttijden of ingewikkelde ticketsystemen. Je krijgt direct de hulp die je nodig hebt.

Meer dan Alleen IT 

Wij gaan verder dan alleen IT. We kijken naar het grotere geheel en hoe technologie jouw bedrijf kan helpen groeien. Met meer dan 20 jaar ervaring, 30+ professionals en een indrukwekkende lijst van tevreden klanten, zijn we trots op wat we hebben bereikt. Maar we blijven ons ontwikkelen en innoveren om jou de beste service te bieden.

Altijd en Overal voor Jou 

Of je nu op zoek bent naar een moderne werkplek, wilt werken in de cloud of je connectiviteit wilt verbeteren, wij staan voor je klaar. We zorgen ervoor dat je altijd en overal je werk kunt doen, veilig en vertrouwd. Onze prestaties spreken voor zich, en we doen wat we beloven.

Neem Contact Op 

Ben je geïnspireerd door wat we doen en wil je meer weten? Of ben je benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen met onze IT-oplossingen? Neem dan contact met ons op. 

Set Services en Constant IT bundelen krachten

Set Services en Constant IT bundelen krachten en zijn samen verder onder de naam Constant IT. Constant IT is gevestigd in Amsterdam en heeft net zoals wij focus op de Microsoft Cloud en de Moderne Werkplek. Samen bouwen we verder aan onze dienstverlening gericht op uitstekende gebruikersondersteuning, het beveiligen van IT en data, de inzet van AI en automatisering.

Bent u klant?
Neem contact met ons op via de contactmanieren van Constant IT. Zie constant.it/contact.