Vraag nu de IT-Scan aan en krijg een frisse kijk op jouw IT-landschap

december 13, 2023

Heb je je ooit afgevraagd hoe veilig en efficiënt je IT-omgeving echt is? Met alle digitale mogelijkheden en veranderingen is het soms goed om een stapje terug te doen en je IT-landschap grondig te evalueren. 

Wij bieden nu een onafhankelijke IT-Scan aan, die precies dat doet. Deze scan gaat verder dan een standaard check. Het biedt een grondige evaluatie van de belangrijkste elementen van je IT-omgeving. Het doel? Het ontdekken van zowel je sterke punten als de gebieden die verbetering nodig hebben.

Wat beoordeelt de IT-scan?

Moderne Werkplek en Cloud-Optimalisatie

Benut je Microsoft 365 tot zijn volledige potentie? Onze IT-scan beoordeelt of je werkplek is aangepast aan de moderne eisen en of deze optimaal is ingericht voor de komende jaren. We nemen de structuur, rechtenbeheer, flexibiliteit en back-up strategieën van je cloud-omgeving onder de loep. 

Het is een bekend feit dat hoewel een meerderheid van de bedrijven overstapt op cloud-technologie, velen nog niet de volledige voordelen ervan benutten. Onze scan helpt bij het identificeren van verbeterpunten en kansen in jouw cloudstrategie.

Netwerk & Wifi

Hoe effectief en up-to-date is je netwerkinfrastructuur? We analyseren aspecten zoals de leeftijd en configuratie van netwerkapparatuur, inclusief firewalls en switches. Dit is van groot belang, aangezien verouderde netwerkcomponenten niet alleen de prestaties kunnen belemmeren, maar ook beveiligingsrisico’s met zich mee kunnen brengen. 

We zorgen ervoor dat jouw netwerk niet alleen voldoet aan de huidige normen, maar ook klaar is voor toekomstige technologische ontwikkelingen.

Security & Awareness 

Biedt jouw IT-omgeving voldoende bescherming tegen de nieuwste cyberdreigingen zoals ransomware en phishing? Onze IT-Scan gaat verder dan alleen het controleren van technologische verdedigingsmechanismen. We richten ons ook op de menselijke factor, een cruciaal element is in de beveiligingsketen. 

Onderzoek wijst uit dat menselijke fouten aan de basis liggen van het merendeel van de cyberincidenten. Wij helpen je om zowel technologische als menselijke aspecten van IT-beveiliging te versterken.

Waarom een IT-Scan?

Een IT-Scan is niet alleen een gezondheidscheck voor je IT-omgeving; het is een strategische stap om te zorgen dat je bedrijf voorop blijft lopen. Of het nu gaat om kostenbesparing, efficiëntieverbetering, of het verhogen van de beveiliging, deze scan biedt de inzichten die je nodig hebt.

De impact van technologische veranderingen op jouw bedrijf

Technologie verandert snel, en het is belangrijk dat jouw bedrijf meegroeit. Via onze IT-Scan van krijg je een duidelijk beeld van hoe jouw organisatie er nu voor staat. Daarnaast kijken we ook vooruit. 

We bekijken hoe klaar jouw IT is voor nieuwe ontwikkelingen zoals kunstmatige intelligentie, machine learning en geavanceerde data-analyse. Zo krijg je niet alleen inzicht in je huidige situatie, maar ook een plan voor de toekomst.

Neem contact op voor de it-scan

Benieuwd naar wat de IT-Scan voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op via itscan@setservices.nl of bel ons op 088 – 0700 500. 

Set Services en Constant IT bundelen krachten

Vanaf 6 mei bundelen Set Services en Constant IT hun krachten onder de naam Constant IT.

Constant IT is gevestigd in Amsterdam en heeft net zoals wij focus op de Microsoft Cloud en de Moderne Werkplek. Samen gaan we verder bouwen aan onze dienstverlening gericht op uitstekende gebruikersondersteuning, het beveiligen van IT en data, de inzet van AI en automatisering.

Meer informatie? Lees het nieuwsbericht of ga naar de website van Constant IT.

Bent u klant?
Voorlopig kunt u ons nog via de huidige contactmanieren bereiken. Later zal dit gewijzigd worden. We houden u hiervan op de hoogte.