IT als Aanjager voor Digitale Transformatie

IT als Aanjager voor Digitale Transformatie

mei 7, 2024

In het huidige digitale tijdperk is IT niet langer een ondersteunende functie, maar een aanjager voor digitale transformatie. Het stelt bedrijven in staat om hun bedrijfsmodellen te vernieuwen, efficiënter te werken en dichter bij hun klanten te staan. In dit blog duiken we dieper in op hoe IT deze transformatie mogelijk maakt en hoe SET Services hierin een cruciale rol speelt.

Digitale Transformatie: Wat Betekent Het?

Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van bestaande processen. Het gaat om het creëren van een moderne en veilige werkplek die gebruikmaakt van clouddiensten en deze goed kan integreren binnen de organisatie. Dit stelt bedrijven in staat om beter samen te werken, dichter bij hun klanten te staan en uiteindelijk hun dienstverlening te verbeteren.

De Rol van IT in Digitale Transformatie

IT speelt een cruciale rol in het aanjagen van digitale transformatie. Door het inrichten van werkplekken met clouddiensten van Microsoft en de dienstverlening van SET Services, zorgen we ervoor dat werkplekken altijd veilig en up-to-date zijn. Hierdoor kunnen onze klanten zich focussen op de samenwerking met hun klanten, terwijl wij zorgen voor hun IT-omgeving.

Uitdagingen en Oplossingen

Een van de grootste uitdagingen bij digitale transformatie is het gebrek aan IT-kennis bij veel bedrijven. SET Services fungeert als een partner die altijd up-to-date blijft en bedrijven helpt bij het navigeren door deze uitdagingen. We bieden een moderne werkplek die medewerkers in staat stelt om veilig en hybride te kunnen samenwerken met hun klanten. Door met de klant in gesprek te gaan, kijken we naar hun dienstverlening, applicatielandschap en hoe we dit kunnen optimaliseren om hun bedrijfsvoering efficiënter en veiliger te maken.

Cruciale Technologieën

Voor digitale transformatie zijn de Microsoft clouddiensten cruciaal. Deze diensten helpen onze klanten om verbonden te blijven met hun klanten en de overstap te maken naar het gebruik van SaaS-diensten. Hierdoor kunnen we bedrijfsapplicaties efficiënter en beter ontsluiten.

Word Klant

ICT is heel belangrijk voor uw onderneming. Wij begrijpen dan ook dat het niet makkelijk is om de overstap te maken naar een andere partner. Om er zeker van te zijn dat u zich comfortabel voelt bij een overstap, zorgen wij voor een helder stappenplan waarin we alle mogelijke risico’s voor u uiteen zetten en u in heldere bewoordingen uitleggen hoe wij te werk gaan.

Neem Contact Op

Bent u klaar om de digitale transformatie van uw bedrijf te starten? Neem contact op. Wij zijn graag de IT-afdeling van onze klanten en helpen u graag verder. 

Set Services en Constant IT bundelen krachten

Vanaf 6 mei bundelen Set Services en Constant IT hun krachten onder de naam Constant IT.

Constant IT is gevestigd in Amsterdam en heeft net zoals wij focus op de Microsoft Cloud en de Moderne Werkplek. Samen gaan we verder bouwen aan onze dienstverlening gericht op uitstekende gebruikersondersteuning, het beveiligen van IT en data, de inzet van AI en automatisering.

Meer informatie? Lees het nieuwsbericht of ga naar de website van Constant IT.

Bent u klant?
Voorlopig kunt u ons nog via de huidige contactmanieren bereiken. Later zal dit gewijzigd worden. We houden u hiervan op de hoogte.