skip to Main Content

 Support desk

Bel ons op 088 - 0700 570

Actuele storingen

Klik hier voor een overzicht van actuele storingen.

Remote desktop

Laat een van onze tech-support collega’s direct op uw scherm meekijken via TeamViewer.

naar TeamViewer

E-mail ons

  Bedrijfsnaam:

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoon:

  Bericht*:

  E-learning

  Met Set E-learning kunnen medewerkers het beste uit zichzelf halen. Cursisten kunnen onbeperkt gebruik maken van essentials, webinars, e-learning modules en scans. Met deze online leeroplossingen hebben ze alle kennis binnen handbereik om nóg beter te presteren.

  naar E-learning

  E-learning
  Veilig Thuiswerken Met Cisco Umbrella

  Veilig thuiswerken met Cisco Umbrella

  Thuiswerken is momenteel de norm. Dat betekent we nóg meer dan anders gebruik maken van ons digitale thuisnetwerk voor het versturen en opslaan van informatie. De noodzaak voor een goede beveiliging is daarom aanwezig, terwijl de ingebouwde security voorzieningen thuis meestal niet afdoende zijn. Een professioneel beveiligingsplatform als Cisco Umbrella biedt dan uitkomst. In dit blog meer over deze zakelijke, cloudgebaseerde beveiligingsoplossing waarmee u en uw werknemers optimaal beschermd zijn tegen dreigingen van buitenaf.

   

  Wat is Cisco Umbrella en hoe werkt het?

  Doordat we thuiswerken, met verschillende devices, maken we veel gebruik van de cloud voor onze data. Het is logischerwijs dan niet meer genoeg om alleen uw bedrijfsnetwerk goed te beveiligen. Daarom heeft Cisco een beveiligingsplatform ontwikkeld dat elk verbonden apparaat beveiligt, ongeachte de fysieke locatie. Cisco Umbrella is inmiddels voor veel bedrijven de perfecte cloud-security oplossing die netwerken en devices beschermt op DNS- en IP-niveau. Zeker wanneer uw personeel veel gebruik maakt van clouddiensten als Office 365 en Dropbox biedt Cisco Umbrella de bescherming die u nodig heeft.

  Cisco Umbrella beschikt over een kwalitatieve en effectieve bescherming doordat het dagelijks miljarden DNS aanvragen krijgt die realtime geanalyseerd worden. Dit voortschrijdende inzicht zorgt ervoor dat elke afwijkende activiteit binnen het netwerk opvalt. Zo kunnen op tijd DNS aanvragen geblokkeerd worden die naar een onbetrouwbare host verwijzen en houdt u hackers en andere bedreigingen buiten de digitale deur. Cisco Umbrella verwerkt al deze onregelmatigheden ook nog eens in de cloud, waardoor u zich nooit druk hoeft te maken dat deze bedreigingen uw netwerk en devices bereiken.

   

  De voordelen van Cisco Umbrella

  Cisco Umbrella is een cloud-security oplossing. Dat betekent een flinke besparing op de kosten, aangezien de beveiliging via de cloud verloopt en het niet nodig is om op elk afzonderlijk device aanvullende beveiligingssoftware te installeren. Naast de kostenbesparing heeft het gebruik van Cisco Umbrella nog een aantal andere zichtbare voordelen:

   

  • Het beveiligingsplatform biedt ook bescherming buiten het kantoornetwerk met de ingeschakelde VPN tunnel. Het komt echter regelmatig voor dat VPN is uitgeschakeld, maar met de geïntegreerde roaming oplossing van Cisco Umbrella bent u altijd en overal goed beveiligd.
  • Het beveiligingsplatform biedt realtime bescherming. Afwijkende activiteiten worden meteen ontdekt en aangepakt, zodat malware- en ransomware aanvallen geen kans maken.
  • Met de wereldwijde netwerk infrastructuur van Cisco is het zelflerende beveiligingsplatform vele malen effectiever en efficiënter dan wanneer uw eigen IT-afdeling achter malware, ransomware en phishing aan moet gaan.
  • Cisco Umbrella is eenvoudig in gebruik. Omdat beveiliging in de cloud plaatsvindt is er geen hardware nodig om het te installeren en worden updates automatisch uitgevoerd.

   

  Veilig thuiswerken via SetServices

  Het is raadzaam om met een professionele IT-beheerder als SetServices te kijken naar de mogelijkheden die Cisco Umbrella biedt voor uw bedrijf en hoe dit beveiligingsplatform optimaal geïntegreerd kan worden met uw bestaande IT-infrastructuur en andere Cisco toepassingen. Zo weet u zeker dat uw netwerk en verbonden apparaten maximaal beveiligd zijn. Wel zo’n gerust gevoel, aangezien we voorlopig nog meer thuis aan het werk zijn dan op kantoor!

  Wilt u meer weten over Cisco Umbrella en onze cloud-security oplossingen? Neem contact op met SetServices via het contactformulier, we vertellen u er graag meer over!

  Back To Top