skip to Main Content

 Support desk

Bel ons op 088 - 0700 570

Actuele storingen

Klik hier voor een overzicht van actuele storingen.

Remote desktop

Laat een van onze tech-support collega’s direct op uw scherm meekijken via TeamViewer.

naar TeamViewer

E-mail ons

  Bedrijfsnaam:

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoon:

  Bericht*:

  E-learning

  Met Set E-learning kunnen medewerkers het beste uit zichzelf halen. Cursisten kunnen onbeperkt gebruik maken van essentials, webinars, e-learning modules en scans. Met deze online leeroplossingen hebben ze alle kennis binnen handbereik om nóg beter te presteren.

  naar E-learning

  E-learning
  SET Ontvangt ISO 27001 Certificaat

  SET ontvangt ISO 27001 certificaat

  Met het verkrijgen van dit certificaat toont SET aan dat het voldoet aan alle normeisen op het gebied voor informatiebeveiliging en dat beschikbaar gestelde vertrouwelijke gegevens ook daadwerkelijk vertrouwelijk blijven. Dankzij de implementatie van de ISO/IEC 27001 is SET nog bewuster bezig met de veiligheid van gegevens en geeft het bedrijf aan dat het informatiebeveiliging serieus neemt.

  ISO/IEC27001 is de internationaal bekende norm voor het Information Security Management System (ISMS). Dit informatiesysteem voldoet aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging.

  SET ontvangt haar ISO 27001 certificaat

  U kunt zaken doen met SET in de wetenschap dat er met uw gegevens vertrouwelijk wordt omgesprongen en dat deze derhalve veilig zijn. Neemt u vrijblijvend eens contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer.

  Neem contact op!

  Back To Top