Een samenwerkingshub

Verbind uw organisatie met Microsoft Teams

Met Microsoft Teams creëert u een samenwerkingsplek voor de gehele organisatie. Het wordt op deze manier eenvoudig om verbonden te blijven met collega’s. Door verschillende slimme functionaliteiten maakt Microsoft Teams het makkelijker om gegevens op een veilige manier onderling te delen.

Collega’s kunnen altijd en overal werken en toch elkaar eenvoudig bereiken. Of dit nu is via bel- of chat mogelijkheden, waardoor er snel contact is met elkaar.

Met Microsoft Teams komt alle interne en externe communicatie in één centrale applicatie terecht. Dit maakt het makkelijker om gegevens te vinden en zorgt voor een beveiligde omgeving.

Microsoft Teams geeft werknemers daarom ook de mogelijkheid om op een veilige manier gegevens op te slaan. Organisaties kunnen deze omgeving naar wens beheren, waardoor er altijd een veilige omgeving is.

Een centrale app

Chatten met Microsoft Teams

Het heen-en-weer mailen van (korte) behoort met Microsoft Teams tot het verleden. Door de chatfunctionaliteit wordt het gemakkelijk om korte berichten naar collega’s te sturen. Ook het versturen van documenten en gegevens gebeurt op een veilige manier via de chat.

Werknemers kunnen met de chatfunctie eenvoudig contact met elkaar behouden, waardoor de mailbox overzichtelijk en beschikbaar blijft voor belangrijke mails.

Bellen

Bellen met Microsoft Teams

Een collega snel en gemakkelijk kunnen bereiken is belangrijk. Daarom is mogelijk om te bellen via Microsoft Teams. Raadpleeg een collega eenvoudig en snel, waar dan ook. Dit kan vanaf een mobiel apparaat en een computer.

Nu we steeds vaker vanaf verschillende locaties werken, is bellen met Microsoft Teams eigenlijk een onmisbare functionaliteit geworden. Maak het voor werknemers mogelijk om altijd en overal bereikbaar te zijn.

Meer weten over Microsoft Teams?

Bij Set Services helpen wij bedrijven met het implementeren, optimaliseren en gebruiken van Teams? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Ook benieuwd naar onze video-conferencing oplossingenof onze VoIP service? Neem dan een kijkje op onze dienstenpagina’s.

Stel je vraag!

"*" geeft vereiste velden aan