skip to Main Content

 Support desk

Bel ons op 088 - 0700 570

Actuele storingen

Klik hier voor een overzicht van actuele storingen.

Remote desktop

Laat een van onze tech-support collega’s direct op uw scherm meekijken.

Direct Meekijken

E-mail ons

  Bedrijfsnaam:

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoon:

  Bericht*:

  E-learning

  Met Set E-learning kunnen medewerkers het beste uit zichzelf halen. Cursisten kunnen onbeperkt gebruik maken van essentials, webinars, e-learning modules en scans. Met deze online leeroplossingen hebben ze alle kennis binnen handbereik om nóg beter te presteren.

  naar E-learning

  E-learning

  Video-conferencing

  Grenzen vervagen en afstand speelt geen rol meer. Met de audio & video conference oplossingen van SetServices.

  Verbetering van de productiviteit en substantiële tijds- en kostenbesparing met betaalbare videoconferencing-oplossingen. Grenzen vervagen en afstand speelt geen rol meer met de audio- en videoconferencing-oplossingen van SetServices.

  Video conference team

  Grenzen vervagen en afstand speelt geen rol

  Het zijn niet alleen grote internationale organisaties die gebruikmaken van videoconferencing-systemen. Een inhaalslag in kwaliteit en betaalbaarheid, maar vooral de enorme beperking in het gebruik van bandbreedte hebben videoconferencing-systemen ook een plek gegeven in de dagelijkse operatie van kleinere bedrijven.

  De belangrijkste reden om videoconferencing toe te passen, is het elimineren van kostbare reistijd. De gewonnen reistijd wordt omgezet naar werktijd en betaalt zich uit in hogere productiviteit. In de praktijk blijkt dat 80 procent van alle vergaderingen – met minstens dezelfde effectiviteit – als videoconference gehouden te kunnen worden. Waar toegang tot internet bestaat, kan videoconferencing plaatsvinden. Wij adviseren de juiste oplossing voor uw organisatie: videoconferencing in een volledig eigen omgeving of via Video Conferencing as a Service (VCaaS).

  Wij adviseren u

  Wij werken met oplossingen van innovatieve koplopers in audio- en videoconferencing. Van het inrichten van een vergaderkamer tot het integreren van complete enterprise-oplossingen: wij zorgen voor de juiste oplossing!

  Meer weten?

  Benieuwd naar de mogelijkheden van video-conferencing voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

   Bedrijfsnaam*:

   Naam*:

   E-mail*:

   Telefoon*:

   Bericht*:

   Ik ben al klant bij SET Services
   Ik ben nog geen klant bij SET Services

   Bij het verzenden van dit formulier, gaat u akkoord met ons privacybeleid

   Voip telefonie
   Back To Top