skip to Main Content

 Support desk

Bel ons op 088 - 0700 570

Actuele storingen

Klik hier voor een overzicht van actuele storingen.

Remote desktop

Laat een van onze tech-support collega’s direct op uw scherm meekijken via TeamViewer.

naar TeamViewer

E-mail ons

Bedrijfsnaam:

Naam*:

E-mail*:

Telefoon:

Bericht*:

E-learning

Met Set E-learning kunnen medewerkers het beste uit zichzelf halen. Cursisten kunnen onbeperkt gebruik maken van essentials, webinars, e-learning modules en scans. Met deze online leeroplossingen hebben ze alle kennis binnen handbereik om nóg beter te presteren.

naar E-learning

E-learning

Enterprise-oplossingen

Optimalisatie van de bereikbaarheid van uw organisatie door middel van flexibele communicatieplatform-oplossingen.

MiVoice

Uw organisatie is op vele manieren te bereiken. Via de telefoon, e-mail, het web of social media. De samenstelling en flexibiliteit van uw communicatieplatform is dan ook cruciaal voor de bereikbaarheid van uw organisatie.
Mitel communicatieplatformen hebben een trackrecord van meer dan 40 jaar en doorstaan al jarenlang kritische tests. Wij bieden één type communicatieplatform voor elk type organisatie met 10 tot 100.000 werkplekken: Mitel MiVoice Business. Het voordeel: u werkt altijd met één type platform en één type beheer, ook als u vanuit meerdere vestigingen opereert. Mitel MiVoice Business ondersteunt een breed scala aan desktoptoestellen, mobiele toepassingen en applicaties en laat uw organisatie onbezorgd communiceren.

MiCollab

Mitel MiCollab combineert samenwerken, mobiliteit en messaging in één oplossing. Zo zijn uw medewerkers, ongeacht hun locatie, altijd op ieder device bereikbaar via een applicatie.

Efficiëntie

MiCollab is een onderdeel van de Mitel Unified Communications & Collaboration (UCC)-oplossing die medewerkers eenvoudig alle aspecten van hun dagelijkse bereikbaarheid laat beheren. Zo beschikken zij overal en altijd over alle communicatiemogelijkheden die ze nodig hebben.

MiCloud

Ongeacht de grootte van uw organisatie gaat het werken in de cloud gepaard met voordelen zoals: schaalvoordeel, flexibiliteit, het centraal beschikken over nieuwe technieken en updates en een hogere productiviteit. Elke Mitel-oplossing wordt in de cloud geleverd – zowel bestaande als nieuwe oplossingen en hybride vormen daarvan. In uw eigen serveromgeving, in de public cloud of in een volledig hosted-cloudmodel.

Toestellen

Wij leveren ergonomisch verantwoorde Mitel IP-bureautoestellen uit een uitgebreide collectie van IP-desktopoplossingen. Hierdoor kunnen we u het juiste toestel per medewerker aanbieden.

Mitel 6920 IP Phone

Mitel 6930 IP Phone

Mitel 6940 IP Phone

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van IP-telefonie van Mitel voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Bedrijfsnaam*:

Naam*:

E-mail*:

Telefoon*:

Bericht*:

Ik ben al klant bij SET Services
Ik ben nog geen klant bij SET Services

Bij het verzenden van dit formulier, gaat u akkoord met ons privacybeleid

Back To Top