skip to Main Content

 Support desk

Bel ons op 088 - 0700 570

Actuele storingen

Klik hier voor een overzicht van actuele storingen.

Remote desktop

Laat een van onze tech-support collega’s direct op uw scherm meekijken.

Direct Meekijken

E-mail ons

  Bedrijfsnaam:

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoon:

  Bericht*:

  E-learning

  Met Set E-learning kunnen medewerkers het beste uit zichzelf halen. Cursisten kunnen onbeperkt gebruik maken van essentials, webinars, e-learning modules en scans. Met deze online leeroplossingen hebben ze alle kennis binnen handbereik om nóg beter te presteren.

  naar E-learning

  E-learning

  IT Support

  Set Services ondersteunt u 24/7 bij IT-vraagstukken. Met als doel dat uw business blijft draaien.

  Uw organisatie is in belangrijke mate afhankelijk van IT. Dus verlangt u – of liever: eist u – dat uw business niet wordt gehinderd door haperende IT-processen. Wij zorgen ervoor dat dit niet gebeurt. Ons team van ITspecialisten neemt u de zorg uit handen door u
  24/7 te ondersteunen bij IT- issues die een normale bedrijfsgang verhinderen. Zij analyseren het probleem en lossen het op.
  Uw voordeel: u beschikt over non-stop ondersteuning zonder zelf een IT-afdeling te onderhouden, u houdt uw IT in topconditie en uw kosten onder controle. En dat alles met één factuur per maand.

  IT Support services

  Onze services

  SetServices ondersteunt u 24/7 bij IT-vraagstukken om de continuïteit van uw business optimaal te faciliteren.

  Remote support

  Remote support via de servicedesk

  U maakt gebruik van onze servicedesk met engineers die precies weten hoe uw IT-organisatie eruitziet, en hoe zij elk probleem snel kunnen oplossen.

  Meer lezen

  Support op locatie

  Support op locatie

  Uw medewerkers ̶ de eindgebruikers ̶ kunnen op locatie onze engineers raadplegen voor ondersteuning zonder eerst een servicedesk te raadplegen. Bij het beheer van bepaalde netwerkcomponenten is support op locatie immers onmisbaar.

  Training van eindgebruikers

  Training van eindgebruikers

  Uw werkplekken zijn ingericht om efficiënt en veilig te werken. Maar hoe doe je dat? Wij trainen uw medewerkers in het gebruik van alle faciliteiten om maximaal rendement te halen uit de mogelijkheden die hun werkplek of omgeving biedt.

  Mobile Device management

  Mobile Device Management

  Combineer veilig back-uppen, delen van bestanden en samenwerken. U houdt de controle over de mobile devices in uw organisatie.

  Meer lezen

  Licentiemanagement

  Licentiemanagement

  U wilt compliant zijn en dus mogen uw medewerkers uitsluitend met actuele, legale software werken. Met licentiemanagement is dat zorgeloos geregeld.

  Meer lezen

  Consultancy

  Consultancy

  U wilt geen leverancier maar een partner die adviseert. Wij streven naar langdurige samenwerkingen gebaseerd op transparantie,
  het delen van kennis en kwaliteit. Wij adviseren daarom niet alleen in IT-vraagstukken, maar hanteren ook roadmaps die budgettering en technische impact voorspelbaar maken.

  Meer lezen

  Back To Top