skip to Main Content

 Support desk

Bel ons op 088 - 0700 570

Actuele storingen

Klik hier voor een overzicht van actuele storingen.

Remote desktop

Laat een van onze tech-support collega’s direct op uw scherm meekijken.

Direct Meekijken

E-mail ons

  Bedrijfsnaam:

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoon:

  Bericht*:

  E-learning

  Met Set E-learning kunnen medewerkers het beste uit zichzelf halen. Cursisten kunnen onbeperkt gebruik maken van essentials, webinars, e-learning modules en scans. Met deze online leeroplossingen hebben ze alle kennis binnen handbereik om nóg beter te presteren.

  naar E-learning

  E-learning

  Werkplekbeheer

  Wij monitoren uw werkplekken 24 uur per dag. Hiermee voorkomen wij verstoringen en houdt u uw medewerkers elke dag probleemloos aan het werk.

  Geen zorgen over hardware
  Wilt u uw medewerkers voorzien van betrouwbare apparatuur die goed functioneert? Dan is de keuze voor de juiste hardware essentieel. Maar hoe maakt u de afweging tussen technische specificaties en noodzakelijke functionaliteit? Onze IT-specialisten analyseren uw behoefte en brengen op basis daarvan een advies uit. Vervolgens installeren onze engineers de servers, desktops, laptops en tablets en leveren die plug-and-play op. Uw medewerkers kunnen er direct mee aan de slag.

  Werkplekbeheer

  24/7 monitoring en support

  Ons geavanceerde monitoringsysteem controleert 24 uur per dag de technische conditie van een werkplek en hoe deze wordt gebruikt, wat gewenst kan zijn in verband met veiligheid en compliance. Voordeel voor gebruikers is dat de servicedesk hen makkelijker en sneller van dienst kan zijn. Onze engineers kunnen op basis van de monitoring en de daarmee gepaard gaande rapportage in korte tijd een analyse maken van het vraagstuk en de hulpvraag beantwoorden.

  Onze hardware-partners in werkbeheer zijn HP en Lenovo. Daarnaast leveren en servicen wij ook Apple-hardware.

  Meer weten?

  Benieuwd naar de mogelijkheden van Werkplek Beheer voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

   Bedrijfsnaam*:

   Naam*:

   E-mail*:

   Telefoon*:

   Bericht*:

   Ik ben al klant bij SET Services
   Ik ben nog geen klant bij SET Services

   Bij het verzenden van dit formulier, gaat u akkoord met ons privacybeleid

   Werkplekbeheer

   Lees ons laatste nieuws

   Back To Top