skip to Main Content

 Support desk

Bel ons op 088 - 0700 570

Actuele storingen

Klik hier voor een overzicht van actuele storingen.

Remote desktop

Laat een van onze tech-support collega’s direct op uw scherm meekijken.

Direct Meekijken

E-mail ons

  Bedrijfsnaam:

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoon:

  Bericht*:

  E-learning

  Met Set E-learning kunnen medewerkers het beste uit zichzelf halen. Cursisten kunnen onbeperkt gebruik maken van essentials, webinars, e-learning modules en scans. Met deze online leeroplossingen hebben ze alle kennis binnen handbereik om nóg beter te presteren.

  naar E-learning

  E-learning

  IT Outsourcing

  Set Services organiseert de IT-infrastructuur van uw werkplekken, netwerk- en serverbeheer. Daarnaast geven wij advies over maatwerkoplossingen bij complexe vraagstukken.

  IT verkeert in een non-stop ontwikkeling. Daarom is gespecialiseerde, actuele kennis noodzakelijk. Die kunt u vinden bij de IT-specialisten van Set Services. Zij zijn volledig up- to-date met alle ontwikkelingen en weten precies welke voor uw business van belang zijn. Uw voordeel: met dit team beschikt u over alle inzichten en support die nodig zijn om uw IT- uitdagingen snel en efficiënt te kunnen aanpakken zonder zelf een IT-afdeling te onderhouden. Zo houdt u uw IT in topconditie en uw kosten onder controle. En dat alles met één factuur per maand.

  IT Outsourcing

  Onze services

  SetServices organiseert het beheer van uw gehele IT-infrastructuur: van support op de werkplekken tot netwerkonderhoud en serverbeheer. Daarnaast bieden wij oplossingen op maat voor uiteenlopende IT-vraagstukken.

  Werkplekbeheer

  Werkplekbeheer

  Wij monitoren uw werkplekken 24 uur per dag. Hiermee voorkomen wij verstoringen en houdt u uw medewerkers elke dag probleemloos aan het werk.

  Meer lezen

  Serverbeheer

  Serverbeheer

  Met serverbeheer monitoren wij uw bedrijfsservers. Zo kunnen wij in veel gevallen direct ingrijpen, nog voordat er iets misgaat. Zo voorkomen we verstoringen en hinder voor gebruikers.

  Meer lezen

  Maatwerk oplossingen

  Maatwerk

  Als uw situatie een specifieke oplossing vereist dan leveren wij daarvoor het nodige maatwerk. In samenspraak komen wij tot de juiste oplossing met het voor u gewenste resultaat.

  Meer lezen

  Netwerkbeheer

  Netwerkbeheer

  Zonder een veilig en betrouwbaar netwerk kan uw organisatie niet optimaal functioneren. Het beheer ervan is dan ook van het grootste belang. Wij nemen u de zorg daarvoor uit handen.

  Meer lezen

  Infrastructuur

  Infrastructuur

  Internet is cruciaal in de organisatie van processen en de communicatie tussen uw organisatie en de buitenwereld. De kwaliteit, infrastructuur en het management van uw verbindingen vereisen topkwaliteit.

  Meer lezen

  Mobile Device Management

  Mobile Device Management

  Combineer veilig back-uppen, delen van bestanden en samenwerken. U houdt de controle over de mobile devices in uw organisatie.

  Meer lezen

  Back To Top