skip to Main Content

 Support desk

Bel ons op 088 - 0700 570

Actuele storingen

Klik hier voor een overzicht van actuele storingen.

Remote desktop

Laat een van onze tech-support collega’s direct op uw scherm meekijken.

Direct Meekijken

E-mail ons

  Bedrijfsnaam:

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoon:

  Bericht*:

  E-learning

  Met Set E-learning kunnen medewerkers het beste uit zichzelf halen. Cursisten kunnen onbeperkt gebruik maken van essentials, webinars, e-learning modules en scans. Met deze online leeroplossingen hebben ze alle kennis binnen handbereik om nóg beter te presteren.

  naar E-learning

  E-learning

  QMTH

  Set Services is Qualified Multitenant Hoster en daarmee door Microsoft geautoriseerd om uw Windows virtual machines te hosten.

  SetServices is een Qualified Multitenant Hoster (QMTH). Dit houdt in dat we door Microsoft geautoriseerd zijn om Windows en Office software te licentiëren op op multitenant hardware.

  Daarnaast zijn we geautoriseerd om Office 365 ProPlus (inclusief E3 en E5), Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365-licenties te hosten via shared computer activation (SCA) technology.

  QMTH

  Uw voordelen

  Als QMTH partner bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van bestaande Windows 10 en Office 365 licentie-investeringen als u naar de cloud migreert.

  U heeft ook de keuze tussen lokale deployment of in ons shared datacenter. Dit geeft u de mogelijkheid om Office 365 ProPlus, Project Online Professional, Visio Pro for Office 365 en qualified Windows 10-producten te integreren in de door u gekozen cloud-infrastructuuroplossing.

  Meer weten?

  Benieuwd naar de mogelijkheden van Windows 10 Virtualization en SCA voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

   Bedrijfsnaam*:

   Naam*:

   E-mail*:

   Telefoon*:

   Bericht*:

   Ik ben al klant bij SET Services
   Ik ben nog geen klant bij SET Services

   Bij het verzenden van dit formulier, gaat u akkoord met ons privacybeleid

   QMTH
   Back To Top