skip to Main Content

 Support desk

Bel ons op 088 - 0700 570

Actuele storingen

Klik hier voor een overzicht van actuele storingen.

Remote desktop

Laat een van onze tech-support collega’s direct op uw scherm meekijken.

Direct Meekijken

E-mail ons

  Bedrijfsnaam:

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoon:

  Bericht*:

  E-learning

  Met Set E-learning kunnen medewerkers het beste uit zichzelf halen. Cursisten kunnen onbeperkt gebruik maken van essentials, webinars, e-learning modules en scans. Met deze online leeroplossingen hebben ze alle kennis binnen handbereik om nóg beter te presteren.

  naar E-learning

  E-learning

  Infrastructure as a service (IaaS)

  Een schaalbare cloudoplossing waarmee uw serverinfrastructuur continu up-to-date is, u altijd over de juiste capaciteit beschikt en die investeren in hardware overbodig maakt.

  IaaS staat voor Infrastructure as a Service. U huurt de benodigde IT infrastructuur, zoals servers, opslagruimte en netwerken, van Set Services. U maakt gebruik van deze infrastructuur via het internet en hoeft dus niet te investeren in fysieke hardware.

  Infrastructure as a service

  De hardware is niet fysiek aanwezig . U maakt zich dus geen zorgen meer over veiligheid, onderhoud en andere risico’s.

  Veilig, makkelijk, kostenbesparend

  U werkt met de meest actuele infrastructuur zonder dat u hoeft te investeren in aankoop of onderhoud. Dit verzorgen wij voor u tegen een vast tarief per maand. Voor onze IaaS-diensten maken wij gebruik van twee tier 3-datacenters in Amsterdam. Een veilige oplossing aangezien we gebruik maken van twee gespiegelde datacenters. Zo heeft een verstoring bij een van beide datacenters slechts minimale impact.

  De virtualisatie die wij hanteren om de betrouwbaarheid te maximaliseren en hardware efficiënter te laten werken is gebaseerd op VMware. Het datacenter is bereikbaar via een VPN-tunnel tussen de firewall in het datacenter en de firewall op uw locatie. Het datacenter kan buiten deze locatie ook via een cliënt-VPN-oplossing worden benaderd.

  Meer weten?

  Benieuwd naar de mogelijkheden van Infrastructure as a service voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

   Bedrijfsnaam*:

   Naam*:

   E-mail*:

   Telefoon*:

   Bericht*:

   Ik ben al klant bij SET Services
   Ik ben nog geen klant bij SET Services

   Bij het verzenden van dit formulier, gaat u akkoord met ons privacybeleid

   Infrastructure as a service
   Back To Top