skip to Main Content

 Support desk

Bel ons op 088 - 0700 570

Actuele storingen

Klik hier voor een overzicht van actuele storingen.

Remote desktop

Laat een van onze tech-support collega’s direct op uw scherm meekijken via TeamViewer.

naar TeamViewer

E-mail ons

Bedrijfsnaam:

Naam*:

E-mail*:

Telefoon:

Bericht*:

E-learning

Met Set E-learning kunnen medewerkers het beste uit zichzelf halen. Cursisten kunnen onbeperkt gebruik maken van essentials, webinars, e-learning modules en scans. Met deze online leeroplossingen hebben ze alle kennis binnen handbereik om nóg beter te presteren.

naar E-learning

E-learning

Backup as a Service (BaaS)

Een dagelijkse back-up van uw volledige IT-omgeving op meerdere locaties.

Periodiek een back-up maken van uw volledige IT-omgeving is pure noodzaak. Het is de enige manier om u ervan te verzekeren dat er geen data verloren gaat in geval van een calamiteit en dat uw organisatie weer snel up-and-running is.

Backup as a service

Driedubbele zekerheid met BaaS van SetServices.

Over BaaS

Onze back-upoplossingen zijn BaaS-oplossingen: Back-up as a Service. Een betrouwbare en minder kwetsbare manier om back-ups te maken dan als u dat op uw eigen bedrijfslocatie zou doen. Wij bewaren uw data op meerdere plaatsen en controleren deze dagelijks. En als het nodig is, zetten we de back-up in no time terug.

Naar wens kan uw data continu of eens per dag worden veiliggesteld en ook de retentietijd wordt in overleg met u bepaald. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om maandelijkse en jaarlijkse back-ups op te slaan, ten behoeve van de belastingdienst bijvoorbeeld. Voor de BaaS-dienst hanteren we een maandelijkse fixed fee.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een verbeterde internet infrastructuur voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Bedrijfsnaam*:

Naam*:

E-mail*:

Telefoon*:

Bericht*:

Ik ben al klant bij SET Services
Ik ben nog geen klant bij SET Services

Bij het verzenden van dit formulier, gaat u akkoord met ons privacybeleid

Backup as a service
Back To Top