skip to Main Content

 Support desk

Bel ons op 088 - 0700 570

Actuele storingen

Klik hier voor een overzicht van actuele storingen.

Remote desktop

Laat een van onze tech-support collega’s direct op uw scherm meekijken.

Direct Meekijken

E-mail ons

  Bedrijfsnaam:

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoon:

  Bericht*:

  E-learning

  Met Set E-learning kunnen medewerkers het beste uit zichzelf halen. Cursisten kunnen onbeperkt gebruik maken van essentials, webinars, e-learning modules en scans. Met deze online leeroplossingen hebben ze alle kennis binnen handbereik om nóg beter te presteren.

  naar E-learning

  E-learning

  Van zelf computers in elkaar schroeven tot een full-service ICT bedrijf.

  ICT met een visie

  De kracht van SetServices? Innovatie zit in ons DNA. Wij zitten nooit stil en spelen moeiteloos in op relevante ontwikkelingen. En, nog belangrijker, we zorgen ervoor dat onze klanten daarvan profiteren. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

  Company profile

  De wereld is altijd in beweging. Alles verandert. Van u wordt verwacht dat u daarin meegaat. Want business as usual bestaat niet meer. In die veranderende tijd is technologie verweven in het DNA van het dagelijks leven; we kunnen niet zonder.

  Het team van Set Services

  Daarom stellen wij onszelf elke dag de vraag hoe we ICT moeten integreren in het dagelijkse leven van morgen. Wat u nodig hebt om te anticiperen op vragen uit de markt. Of om voorop te lopen met oplossingen. Hoe u compatible blijft met leveranciers en serviceproviders. Voortdurende vernieuwing is onze drijfveer op weg naar verbetering. Van uw processen, van uw dagelijkse doen en laten.

  Maatschappelijk verantwoord

  SetServices staat midden in de maatschappij. Daarom vinden wij het belangrijk om diverse organisaties, sportverenigingen en evenementen te ondersteunen. Zowel lokale als (inter)nationale initiatieven.

  Langdurige zakenrelaties

  Mitel
  Kemp
  Veeam
  VMware
  Cisco
  Aerohive

  Services

  Onze diensten

  Wij bieden u het complete aanbod van ict diensten. Met eigen specialisten, servers en hoogwaardige support. Zo ontzorgen wij uw complete ict beheer.

  Telecom & Wireless

  IP telefonie stelt u in staat om kostenefficiënt en veilig te communiceren. Video conferencing brengt mensen wereldwijd bij elkaar zonder kostbare reistijd. Veilige, snelle en flexibele wireless oplossingen zijn een must have voor iedere organisatie. De specialisten van SetServices adviseren u op maat over de toepassingen die voor u relevant zijn.

  IT Outsourcing

  Wat uw organisatie morgen nodig heeft aan IT infrastructuur, hebben wij vandaag al in huis. Door onze IT outsourcing services te laten meegroeien met de laatste technologische ontwikkelingen, houden we de IT organisatie van uw werkplekken, netwerken en servers 24/7 actueel.

  Support Services

  U wilt niet alleen ondersteuning op het moment dat u een vraag heeft, u wilt ook dat uw IT support partner met u meedenkt om problemen voor te zijn. Onze IT support medewerkers verdiepen zich in uw organisatie, analyseren processen en komen pro-actief met oplossingen.

  Cloud Services

  Gebruikmaken van cloud oplossingen is één, de zekerheid van volledige controle over uw data is twee. Onze maatwerk cloud services bieden niet alleen oplossingen die naadloos aansluiten op uw wensen en eisen, ze zijn ook volledig beheersbaar en optimaal beveiligd.

  Profiel medewerkers

  In een veranderende tijd is technologie verweven in het DNA van het dagelijks leven; we kunnen niet zonder.

  Back To Top