skip to Main Content

 Support desk

Bel ons op 088 - 0700 570

Actuele storingen

Klik hier voor een overzicht van actuele storingen.

Remote desktop

Laat een van onze tech-support collega’s direct op uw scherm meekijken.

Direct Meekijken

E-mail ons

  Bedrijfsnaam:

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoon:

  Bericht*:

  E-learning

  Met Set E-learning kunnen medewerkers het beste uit zichzelf halen. Cursisten kunnen onbeperkt gebruik maken van essentials, webinars, e-learning modules en scans. Met deze online leeroplossingen hebben ze alle kennis binnen handbereik om nóg beter te presteren.

  naar E-learning

  E-learning

  Nieuws

  • Alles
  • Algemeen
  • Certificeringen
  • Cloud diensten
  • Serverbeheer
  • Thuis werken
  • VoIp

  Zakelijk bellen met Microsoft Teams

  We zijn het afgelopen jaar met z’n allen gewend geraakt aan het communiceren via Teams. Een meeting met externe klanten, een kort belletje met een collega of een bedrijfsupdate vanuit het management, het gebruik van Teams heeft zich bij de meeste organisaties goed bewezen.

  IaaS, de perfecte basis voor werken in de cloud

  Het beheer van IT-infrastructuur kan vrij complex zijn, zeker binnen grote organisaties die in een snel veranderende omgeving opereren. Om altijd up to date te zijn en te beschikken over de juiste capaciteit is het uitbesteden van uw IT-omgeving de perfecte oplossing.

  Erik Jongkind nieuwe CEO van SET Services

  Per 1 april heeft Erik Jongkind het stokje van Michiel van Joolen overgenomen als CEO van SET Services. Hij heeft de leiding over het directieteam dat verder bestaat uit Wibo (COO), Harm (CCO) en Barbara (CFO).

  Hackersgroep DoppelPaymer voert ransomware aanval uit op NWO

  DoppelPaymer heeft onlangs de servers van de NWO gehackt. Doordat het NWO vooralsnog niet ingaat op betalingseisen, worden interne bestanden nu gepubliceerd op het dark web.

  Hoe is uw bedrijf tegen ransomware aanvallen beschermd?

  De kans dat uw bedrijf getroffen wordt door een ransomware aanvallen is groter geworden de afgelopen week. Wat kunt u doen om uw bedrijf hier optimaal tegen te beschermen?

  Overal bereikbaar zijn met zakelijke VoIP telefonie

  In dit blog gaan we wat dieper in op de mogelijkheden van zakelijke VoIP telefonie, waardoor u en uw werknemers altijd en overal goed bereikbaar zijn.

  Veilig thuiswerken met Cisco Umbrella

  Thuiswerken is momenteel de norm. Dat betekent we nóg meer dan anders gebruik maken van ons digitale thuisnetwerk voor het versturen en opslaan van informatie. De noodzaak voor een goede beveiliging is daarom aanwezig, terwijl de ingebouwde security voorzieningen thuis…

  Waarom het uitbesteden van uw serverbeheer verstandig is

  Uw bedrijfsserver is het kloppende hart waar de interne informatievoorziening en externe communicatie richting uw klanten omheen is gebouwd. Het is daarom essentieel dat uw servers optimaal functioneren, altijd voorzien van de laatste updates en weinig tot geen downtime hebben,…

  SET verkrijgt haar NEN7510 certificaat

  In aanvulling op de ISO/IEC27001 certificering heeft SET de NEN7510 certificering weten te behalen. Met het verkrijgen van dit certificaat toont SET aan dat het voldoet aan alle normeisen op het gebied voor informatiebeveiliging en dat beschikbaar gestelde vertrouwelijke gegevens…

  SET ontvangt ISO 27001 certificaat

  Met het verkrijgen van dit certificaat toont SET aan dat het voldoet aan alle normeisen op het gebied voor informatiebeveiliging en dat beschikbaar gestelde vertrouwelijke gegevens ook daadwerkelijk vertrouwelijk blijven. Dankzij de implementatie van de ISO/IEC 27001 is SET nog…

  Back To Top