skip to Main Content

 Support desk

Bel ons op 088 - 0700 570

Actuele storingen

Klik hier voor een overzicht van actuele storingen.

Remote desktop

Laat een van onze tech-support collega’s direct op uw scherm meekijken via TeamViewer.

naar TeamViewer

E-mail ons

Bedrijfsnaam:

Naam*:

E-mail*:

Telefoon:

Bericht*:

E-learning

Met Set E-learning kunnen medewerkers het beste uit zichzelf halen. Cursisten kunnen onbeperkt gebruik maken van essentials, webinars, e-learning modules en scans. Met deze online leeroplossingen hebben ze alle kennis binnen handbereik om nóg beter te presteren.

naar E-learning

E-learning

Netwerkbeheer

Zonder een veilig en betrouwbaar netwerk kan uw organisatie niet optimaal functioneren. Het beheer ervan is dan ook van het grootste belang. Wij nemen u de zorg daarvoor uit handen.

Een essentieel onderdeel van uw organisatie
Dat een storing of inbraak in uw netwerk uw bedrijf stillegt, wilt u te allen tijde voorkomen. Dat vraagt om vooruitdenken, permanente bewaking en een reeks van protocollen die ervoor zorgt dat uw netwerk veilig blijft draaien.

Netwerkbeheer

Een totaaloplossing

Wij streven er naar u te voorzien van een veilig en stabiel netwerk dat efficiënt werken mogelijk maakt. Daarvoor inventariseren we uw bestaande netwerk en ontwikkelen onze engineers een netwerkdesign dat tegemoet komt aan uw wensen en eisen. Dit omvat onder meer het uitvoeren van updates en het monitoren van de health status van apparatuur. Het gebruik van managed apparatuur maakt het mogelijk dit 24/7 op afstand te doen.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van netwerkbeheer voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Netwerkbeheer
Back To Top